Tête-à-Tête cu Anda și Andrei

Canal 33 LIVE

Canal 33 LIVE

Publicată de Canal 33 Romania pe Miercuri, 10 ianuarie 2018

Aseară am cunoscut doi tineri minunați, Oglakci Anda Nilüfer și Andrei Dănilă ne-au povestit despre activitatea lor în afara cursurilor din programa obligatorie de liceu și, trebuie să vă spun, că nu sunt puține sau neimportante.

Amândoi sunt membrii Club Interact Cișmigiu și și-au propus să susțină prin activitatea lor comunitatea în care trăiesc.

Evenimentul Tête-à-tête este un eveniment de promovare a tinerilor artiști și de susținere a reintegrării copiilor cu nevoi speciale în comunitate, prin Asociația Identity.
Conceptul se bazează pe scopul final al artei- fie că e vorba de literatură, teatru, fotografie sau scenografie, menirea artei este aceea de a transmite atitudini general umane. Astfel, tinerii propun îmbinarea operelor tinerilor poeți cu viziunea estetică a artiștilor vizuali, prin recitări, expoziții, proiecții de scurtmetraje.

Evenimentul se va desfășura pe data de 20 ianuarie, în intervalul 18.00-20.30, în incinta clădirii ARCUB Gabroveni. Pentru a arăta suportul pentru eforturile persoanelor cu nevoi speciale de a se reintegra în colectivitate, evenimentul va avea de asemenea un dresscode, și anume un obiect de vestimentație albastru.

Aici puteti afla mai multe despre eveniment: https://www.facebook.com/events/337576556652821/