Provocari si stil de viata SMART cu Adina Halas

Actrita, om de televiziune, producator si realizator de emisiuni TV si, recent, radio, pasionata de yoga si activitate sportiva, blogger, vlogger, model, manager al propriei case de productie, femeie si mama unui baietel superb, Adina a adus aseara un flux de energie creativa in studioul Canal 33. Am invitat-o sa povestim despre viata, despre provocarile pe care le-a intalnit pe drum despre lucrurile care au facut omul frumos pe care l-am intalnit astazi.

Zambind Adina ne-a impartasit din bucuria si sursele ei de alimentare cu energie zilnica. Ne-a povestit cum depasirea limitelor genereaza altele dar mai largi, cum o saritura cu parasuta de la 4200 m iti schimba perspectiva in tot ceea ce faci, cum provocarea de a fi total dezorganizata cu timpul a adus-o in pozitia de a tine seminarii despre time management in prezent.

Cea care a inspirat-o in calatoria ei a fost chiar mama sa de care ne povesteste zambind. <Daca vrei ceva Adina atunci imagineaza-ti ca ai deja>, povesteste ea de parca acest dialog s-ar fi intalmplat chiar ieri. Si are multe exemple care ne arata ca si acum vorbele celei care i-au dat viata se intampla si in practica.

Inca o data am regasit in autenticitatea omului frumos dorinta permanenta de a invata, de a cauta, de a se bucura de fiecare lucru si actor cu care se intalneste pe scena vietii. Am regasit puterea si perseverenta de a alege si de a prioritiza functie de ceea ce isi doreste ea si nu de ceea ce isi doresc ceilalti.

Sa visezi asemeni unui copil si sa experimentezi cu bucuria necunoscutului ramanand realist ne invita Adina. <Poate ma voi apuca de cantat>, spune ea, <pentru ca imi place dar stiu ca nu voi ajunge pe scena la Eurovision, asta inseamna sa fii realist>.

Inspirata de propriile experiente si trairi Adina ne vorbeste din viata si asta se simte la fiecare secunda povestita.

O discutie interesanta a carei inregistrare o puteti vedea mai jos si o invitatie sa va regasiti poate in propria viata punctele proprii de reper si lectiile care nu le gasiti in nici un manual.

Canal 33 Live

Canal 33 Live

Publicată de Business Woman pe Miercuri, 17 mai 2017

O puteti intalni pe Adina pe blog-ul sau www.adinahalas.ro si in fiecare Joi, de la 11 :00, pe Smart FM, 107,3 la emisiunea <Traieste SMART>.

Share: