Modul Începători RAP, RN1-2, 24-25 August

Metoda RAP poate fi folosită ca instrument terapeutic atât de sine stătător, cât şi auxiliar în orice forma de terapie, dezvoltare personală, coaching, astrologie, acurateţea sa fiind aceea a unei veritabile radiografii a sufletului omenesc. Metoda RAP cuprinde un ansamblul de arhetipuri prezente în arcanele de Tarot o simbolistică extrem de amplă, de o mare profunzime şi complexitate.

Modul de interpretare ţine cont în special de trăirea pe care o are clientul faţă de imaginea arcanelor şi de asocierile pe care le face prin proiecţie asupra acestora. Apoi se ţine cont de casa din referenţial în care se află arcana respectivă şi de semnificaţiile arhetipale ale acesteia. Astfel, lucrul cu această metodă înlesneşte considerabil travaliul de identificare a resurselor ce pot fi folosite pentru atingerea obiectivelor propuse în calătoria către SINE.

Totodata, RAP-ul serveşte cu succes drept instrument de explorare a dificultăţilor cu care fiecare dintre noi se confruntă, oferind pârghii valoroase spre indentificarea cauzelor ce stau la baza celor mai importante provocări ale noastre. Aceasta metodă de dezvoltare personală şi autocunoaştere oferă perspective semnificative cu privire la condiţionările şi interdicţiile noastre inconştiente fie că sursa acestora este de ordin moral, educaţional sau familial. Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile imediate ale lucrului cu metoda RAP, ea oferind o mare bogaţie de perspective care ajută la crearea unor reale “scurtături”, ce economisesc timp şi aduc un plus de claritate în direcţia atingerii obiectivelor dezvoltării personale.

Workshop-ul se desfăşoară în București. Modulul de începători are loc între 24 – 25 August 2019, zilnic intre orele 10:00 – 18:00

În cadrul acestui workshop vom studia:
1. Iniţierea în metoda Referenţialul Arhetipurilor Personale
2. Simbolistica arcanelor majore din Tarotul de Marsilia
3. Aprofundarea caselor 1 – 13
4. Cum calculăm şi pregătim un Referenţial
5. Primele baze de interpretare

Cursul este sustinut de Monica Magureanu, Formator in supervizare in metoda Referentialului Arhetipurilor Personale

Costul cursului: 300 RON/zi

Pentru înscrieri și detalii vă rugăm să ne scrieți la adresa rap@pandorrastyle.ro

Referențialul Arhetipurilor Personale ( Le Référentiel de Naissance ) este creație Georges Colleuil și este înregistrat la Institutul Național al Proprietății Industriale din Franța sub numărul 063425574.

Share: