Dans from Me

Draga Me

Nu ti-am mai scris de ceva vreme si asta doar pentru ca in ultimul timp te-am simtit foarte aproape. Era de ajuns sa imi treaca o aripa de gand si sa te simt langa mine. Poate o fi fost de la caldura…

Aseara insa te-am visat sau te-am auzit in vis. Ma strigai Me … Ti-am raspuns deschizandu-ti usa catre luna inghetata ce se cufunda in mare si te-am vazut. Asa de mult m-am bucurat, a trecut multa vreme de cand nu te-am mai vazut in carne si oase.

Ce frumos am dansat Me…

Inconjurati de lumina de gheata am rugat pecarusii sa ne acompanieze si in simfonia valurilor am facut primii pasi pe nisipul alb. Eram doua umbre regasite intr-un univers paralel, intr-o lume de sunete tainice in care nu exista decat momentul in care suntem, in care valurile poarta povestea regasirii intr-un viitor de amintiri al unui dans pe care nu l-am dansat niciodata.

Dar ni l-am adus aminte inca de la primele acorduri ale nocturnei. Mi-ai intins mana si m-am confudat cu tine pentru ca apoi sa alerg spre malul instelat doar doar ma vei urma. M-ai ajuns din urma si mai aruncat in valuri doar ca sa ma salvezi. Am dansat nebuni razboiul cu noi insine si am respirat libertatea focului ce ne mistuia pe masura ce tempo-ul crestea. Ne-am dansat temerile si fricile, ne-am dansat sufletele pana cand pescarusii au obosit si atunci am alergat impreuna pe nisipul fin si am construit castele pe care le-am jertfit apoi cu zambetul pe buze. Ne-am odihnit la adapostul stelelor tremuratoare si am privit cum se trezeau delfinii. Am adormit visand in vis….

M-am trezit cu aroma de alge mistice in par si cu aminterea imbratisarii in care am adormit aseara.

Ce faci Me? Scrie-mi ce-ai mai dansat in ultimul timp.

Pe curand

Me

Share: