Cuvinte From Me

Draga Me,

Mult s-a rotit pamantul acesta cunoscut de oameni de cand nu ti-am mai dat semne pe hartie. Pesemne ca am uitat… Stii U. mi-a spus ieri ca ma paste Uitarea la minus un grad si mi-am amintit atunci ca nu ti-am mai trimis de mult cuvinte…. Interesant cum forma noastra cunoscuta de uitare ne face de fapt sa ne amintim… Oare si tu suferi de uitare? Nu ti-am mai auzit de mult reflectiile in oglinda.

Am plonjat cu zambetul pe buze in Uitare si curenti de cuvinte m-au inconjurat…

Patine de gheata pe asfalt – ce zici de un tur urban Me? Mi-e dor sa patinam pe asfalt in vara in care gheata a imbracat cafeneaua in care te-am auzit in oglinda pentru prima oara….

Am nevoie de ceata ca sa fie clar – lucrurile sunt mult prea clare ca sa le descoperi realitatea, stim noi mai bine… Ce zici daca am chema Ceata in seara asta la o ciocolata calda asezonata cu lavanda din gradina in care nu am ajuns vreodata?

Tren….pierdut printre garile naluci nu va ajunge niciodata in statia aceea in care formele umane cunoscute l-ar putea astepta. Trecere primelor minute de asteptare entuziasmata vor fi inlocuite cu orele in care ai vrea ca orologiul cel vechi sa nu mai bata iar orele cu zilele in care ai sa descoperi ca nu trenul era cel pe care il asteptai ci gara in care te-ai aflat intotdeauna.

Padure de Cedrii….adie vantul cuvintele cazute la vreme de toamna spre iarna de chihlimbar in care un baiat a cunoscut o fata… Mai degraba El a cunoscut-o pe EA. Iti mai aduci aminte? El, un program de top in clasa lui de software cu un algoritm de calcul declarat perfect de catre utilizatori. Ea, un program perimat clasificat drept <stricat> datorita erorilor de calcul in algoritmi. Ii era permisa totusi o plimbare internauta de doua ore pe zi doar doar se va gasi un utilizator care sa repare excesul de libertate prezent in codul sursa. Cineva postase o poza cu o padure de cedrii chiar la momentul promenadei zilnice permise si Ea s-a gandit sa poposeasca o vreme acolo… El calcula de zor frunzele cazute in gif-ul acela cand a vazut-o pe Ea…Si mai departe stim povestea…

Imi place gustul de albastru…Albastru marin, incarcat de dansul valurilor in lumina lunii de clestar…

Cuvinte, Litere, linii drepte, linii curbe, cerc, oval….Semne pe hartie..

Pana la urmatoarele cuvinte tu, ce faci Me? Mai astepti Trenul spre Padurea de Cedrii?

Me

Share: