13 from Me

Draga Me

De la ultima noastra intalnire, pierduta in avalansa de zile, ore si minute m-am imprietenit tare mult cu 13. Stii azi e ziua lui… Ti-am povestit ca eram pierduta in noianul imaginatiei si navigam pe valuri doar pentru ca apele nu te inghit doar pentru ca vrei… ti-am povestit intr-o zi de toamna, 13….Atunci padurile de clestar s-au scuturat de frunze si am pasit pe poteca impreuna… cautam raspunsuri, cautam ganduri pierdute, cautam idei ascunse in secrete…. Ne marturiseam bucuria inocenta a iubirii de iubire si spatiul si distanta se micsorau crescand spre trei… Ce vremuri! 13 rade cand ii povestesc, doar a trecut pe acolo….

13 si ma gandesc la Loki, mai stii cum ne distram cand a aparut pe neasteptate… nici nu stiam cine e? Dar si acum zambesc privind cadoul de la el. Ne jucam atat de des cu magia de argint… era amuzant. Acum ar cam trebui sa ne amintim incantatiile. Ce zici?

13 si zbor pe aripile pasarii Phoenix……cu tine. Scrutam orizonturile dupa numele pe care ni le-am pierdut atunci cand le-am primit pe cele de acum, inspiram aromele pe care vantul le poarta in cenusa si cautam un loc in care sa construim din nou…

13 si Distrugatorul face pact cu Creatorul…. Oare cine sunt eu si cine tu?

13 si ma astept din clipa clipa sa imparatsesc cu Isis calatoria pentru un Osiris modern si actual.

13 si urc pe scara dintre nisipurile Egiptului, vorbesc cu faroni inchipuiti, le spun povestea despre Me doar doar ma voi reintalni pe mine..

Trei spre Zece….. ganduri catre tine Me,

Pe urmatorul 13,

Me

Share: