Nefrumos from Me

Dragă Me,

Am visat aseară că ne plimbam amândouă braț la brat pe podul de chihlimbar unde te-am zărit prima oară. Erai tare frumoasă si mi-era drag să mă privesc alături de tine în oglinda dintre lumii. Se făcea că respiram împreună un timp care obișnuia să curgă invers. Doar că undeva s-a auzit un urlet prelung, sălbatic, războinic și rugător in același timp iar toată liniștea s-a spulberat.

Știi cine a venit Me? A venit FRICA cu atâta repeziciune ca nu știam ce să fac mai întâi – să mă ascund, să te ascund ?…

Am zărit cedrul de la capătul de nord al podului și am dat să fug înspre el dar distanța se marea si vuietul fricii creștea, mă cuprindea cu toată ființa ei… Oare frica are sau ia ființă Me ?

M-am trezit cu un sentiment de nefrumos. Un vis tare nefrumos am avut aseară Me.

Astăzi mă gândeam la tine, la frumusețea clipelor pe care le-am împărtășit o dată, la strategia noastră de a ține Frica la distanță. Ții minte …am obținut chiar un ordin de restricție împotriva ei. Ce naive am fost atunci crezând că am rezolvat problema. Mereu suntem puse pe rezolvat problemele. Dar revenind la plimbarea mea de astăzi mi-am dat seama cât ne-am înșelat amândouă…

Ploua și totul era îmbrăcat în gri astăzi, mașinile refuzau să înainteze și cerul părea așa de urât… Aproape că vroiam să apelez la oglinda prinsă în medalion pe care mi-ai dat-o când ne-am cunoscut ca să întrezăresc puțin soare. Și atunci a poposit pe geamul parbrizului o petală de salcâm… O petală de salcâm Me mi-a șoptit că e tare ușor sa iubim frumosul… Dar nou Me nu ne plac lucrurile ușoare, nu-i așa?

Ce zici dacă de astăzi iubim nefrumosul. Nefrumosul cu gri, nefrumosul care plouă cu lacrimi dar noi știm ca dacă le atingem lacrimile pot deveni fluturi, nefrumosul care ne aduce împreună de la marginile aceleiași povesti, Nefrumosul Frumos ME… Ce zici ?

Scrie-mi despre nefrumosul frumos,

Me

Copyright © 2018 Simply Talking